Gezamenlijk toewerken naar ISO20121 blijkt succesvol

17-4-2024

Na een eerste succesvolle trainingsronde voor ISO20121, de norm voor duurzame eventorganisatie, biedt IFES nu ook een training aan voor de Nederlandse en Belgische markt. Uit de eerste training is gebleken dat het gezamenlijk voorbereiden op de audit zeer waardevol is voor de deelnemers. Er worden oplossingen onderling uitgewisseld en samenwerkingsverbanden gesmeed die verder gaan dan enkel de ISO certificering.
IFES heeft daarom haar trainingsaanbod uitgebreid en komt nu met een training – in het Engels – die gericht is op de Nederlandse en Belgische markt, die afgesloten wordt met een audit door een Nederlands auditbureau. De training beslaat een jaar waarna je klaar bent voor het daadwerkelijke certificatieproces, hieronder schematisch weergegeven.
 IFES.png

Aanmelden kan via de IFES website voor eind juni – let op vol is vol! Op de site kan je ook meer informatie over de training vinden. Eén van de deelnemers aan de eerste training, Benedict Meissner, algemeen directeur van ewi wereldwijd, is in elk geval enthousiast: “Onze deelname voelde als een transformatie, die ons in staat stelde sterker te worden op meerdere niveaus. Sluit je bij ons aan en ontdek vandaag nog hoe ISO 20121 nieuwe kansen voor jouw organisatie kan ontsluiten!”
 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers