Komende maanden veel verkeershinder op A7 bij Purmerend

07-5-2024

Web-1280-OCo-1.jpg

Zoals wellicht bekend, vinden er van 8 april t/m 1 september 2024 werkzaamheden plaats aan de brug in de A7 bij Purmerend. Dat betekent dat er een aantal op- en afritten gesloten zijn en dat weggebruikers te maken krijgen met versmalde rijstroken én een snelheidsbeperking van 70 km per uur. De opritten 4 en 5 richting Hoorn en Zaandam en de afrit 5 vanuit Zaandam zijn afgesloten. De verkeershinder kan bij drukte oplopen tot meer dan een uur.

Daarnaast geldt sinds 29 april een algeheel verbod voor vrachtwagens en bussen. Vrachtverkeer wordt in beide rijrichtingen ter hoogte van Purmerend omgeleid. Vrachtverkeer richting Den Oever rijdt via de N247, N244 terug naar de A7. Vrachtverkeer richting Zaanstad wordt omgeleid via N244, N246 naar de A8.

Deze maatregelen zorgen dus mogelijk ook voor verkeershinder in de omgeving.
 
Als je een evenement of festival organiseert trekt dat de komende zomer- en vakantieperiode veel mensen aan, die mogelijk over de A7 reizen. Zij krijgen dus mogelijk te maken met de verkeershinder op deze route. Goed om je eventuele gasten hiervan op de hoogte te stellen en te adviseren om zo veel mogelijk anders te reizen dan met de auto en/of vooraf goed hun route te checken.

Meer informatie is te vinden op: www.rws.nl/a7purmerend

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers