115 Jarige Beurs van Berlage trakteert

22-1-2018

Wie jarig is trakteert en de Beurs van Berlage doet dit wel op een heel bijzondere manier. Vanwege haar 115 jarige bestaan stelt de Beurs van Berlage het gebouw namelijk één dag geheel gratis en belangeloos ter beschikking aan een maatschappelijk of goed doel.

Algemeen Directeur Marcel Schonenberg is enthousiast over het plan dat door zijn medewerkers is uitgedacht. "Het is een fantastisch idee om ons gebouw, dat dag in dag uit de meest fantastische congressen en evenementen huisvest, nu op een geheel belangeloze manier aan te bieden. Het past heel goed bij het gedachtegoed van Architect Berlage en bij onze ambitie om een levendige plek te zijn voor ieder publiek", aldus Marcel.

Beurs van Berlage daagt alle goede doelen en maatschappelijke organisaties graag uit om een geweldig idee voor een evenement aan te melden. De vijf leukste ideeën zal Beurs van Berlage uitnodigen voor een nadere presentatie en kennismaking, waarna zij het winnende plan gezamenlijk tot werkelijkheid zal brengen in het derde weekend van september 2018.

Beurs van Berlage kijkt er als evenementenorganisatie naar uit om leuke, unieke plannen te mogen ontvangen waar zij haar kennis, ervaring en ook materiaal voor kunnen inzetten. In dit jubileumjaar wil Beurs van Berlage heel graag dit unieke gebaar maken en haar steentje bijdragen aan een aansprekend maatschappelijk en goed doel.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers