ACS valt in de prijzen bij de Nationale Business Succes Awards 2015

30-6-2015

ACS audiovisual solutions is verkozen tot branchewinnaar in de categorie audiovisuele branche van de Nationale Business Succes Awards 2015. Deze award is de grootste ondernemersprijs van Nederland. De missie van deze ondernemersprijs is om het succes van toonaangevende bedrijven in de verschillende branches onder de aandacht te brengen.

Innovatie is het sleutelwoord
Een samenvatting van het juryoordeel: "ACS audiovisual solutions presenteert zich als de absolute specialist in de audiovisuele branche. De basis van haar succes ligt in het feit dat zij samen met haar zusterbedrijf ook IT oplossingen kan bieden en dat men niet alleen werkt met standaardoplossingen, maar vooral voor op de klant toegesneden maatwerk kan zorgen.Innovatie is het sleutelwoord bij ACS, want zij is continue bezig om haar producten en diensten verder te verbeteren en men investeert volop in de modernste apparatuur en techniek."

Vorige week kwam de RTL filmploeg bij ACS op bezoek, om een reportage van het bedrijf te maken. Dit zal aanstaande zondag 5 juli om 12.55 uitgezonden worden op RTL 7 in het programma 'De Succesfactor'.

De Nationale Business Succes Award wordt gerealiseerd in samenwerking met het Algemeen Dagblad, het Financieel Dagblad, BNR Radio en RTL televisie.

Bron: High Profile Events

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers