ALUVISIONlive!: binnenkijken in de 'world of wonder' van Aluvsion

23-7-2018

Op 5 juli 2018 had het internationaal gerenommeerde bedrijf uit Oost-Vlaanderen ruim 200 van z’n klanten uit 15 verschillende landen te gast voor een succesvolle derde editie van het ALUVISIONlive! event.

World of Wonder
Met hun ‘World of Wonder’ thema – geïnspireerd op Alice in Wonderland – zorgt trendsetter Aluvision voor een vleugje magie binnen de anders eerder technische wereld van de standenbouwsystemen. Een aangename en gevarieerde mix van workshops, showroombezoek, productierondleiding en netwerken liet de bezoekers wegdromen bij de talrijke mogelijkheden die de Aluvision systemen te bieden hebben. Tijdens de activiteiten werden natuurlijk ook de meest recente innovaties in de kijker gezet, zoals onder andere hun ‘LED tile 55 P2’, de kwalitatief zeer hoogstaande en dunste LED-tegel die naadloos te integreren is in het modulaire bouwsysteem.


Speeddating
Tijdens de ‘speeddating’ sessies konden de talrijke bezoekers uitgebreid kennis maken met elkaar. “Het delen van kennis en ervaringen onder standenbouwers die internationaal actief zijn, is altijd verrijkend”, aldus Dirk Deleu. “Op die manier kunnen zij hun netwerk buiten de landgrenzen uitbreiden en internationaal efficiënter samenwerken met de lokale partners”.

Om deze inspirerende dag af te sluiten werd iedereen nog rijkelijk verwend met een uitgebreid diner en een swingende party op het zonovergoten dakterras.

Eenvoudig en doordacht
De multi-inzetbare  aluminiumsystemen van Aluvision zijn herbruikbaar, budgetvriendelijk, eenvoudig te plaatsen en zijn zeer flexibel. Het unieke Aluvision concept biedt oplossingen voor modulaire wanden, LED video wanden, ophangstructuren, lichtobjecten en displays.

Aluvision werd in 2003 opgericht door Ann Vancoillie en Dirk Deleu en is nu, 15 jaar later, uitgegroeid tot marktleider in zijn segment. De Oost-Vlaamse KMO heeft ondertussen meerdere vestigingen wereldwijd, telt 110 werknemers en is actief in 50 landen.

Bron: inStore & Livecomm

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers