ArboNed is weer terug!

11-9-2013

ArboNed is weer terug! Reden te meer om na te denken over welke arbodienst in 2014 het beste bij je past. Je weet wellicht dat 1 januari een logisch wisselmoment is. Dat betekent dat je vóór 1 oktober het contract met jouw huidige arbodienst moet opzeggen. Klik hier voor een voorbeeldbrief. Bovendien ontvang je als lid van CLC-VECTA een aantrekkelijke branchekorting van 3 tot 5%.

Waarom ArboNed?
ArboNed is een vooraanstaande en professionele dienstverlener, die zich richt op het verbeteren van de duurzame inzetbaarheid van werknemers, waardoor het verzuim binnen bedrijven en instellingen wordt verlaagd. ArboNed bouwt voort op 20 jaar expertise in de aanpak van verzuim. Een vertrouwde organisatie, met een focus op innovatie en kwaliteit.

De 350 bedrijfsartsen van ArboNed, bijgestaan door arbeidsdeskundigen en bedrijfsmaatschappelijk werkers, leveren een gespecialiseerde aanpak bij de reïntegratie van werknemers. De expert-artsen van ArboNed hebben verdiepend onderzoek gedaan naar verschillende vormen van verzuim, en voor iedere verzuimsoort een specifieke aanpak bepaald. Zo is de aanpak bij frequent verzuim anders, dan de aanpak als het gaat om lang verzuim. Ook heeft ArboNed zich gespecialiseerd in psychisch verzuim: bijna een derde van het langdurig verzuim komt namelijk door psychische klachten.

De bedrijfsartsen van ArboNed volgen niet alleen de volgens de Wet verbetering poortwachter voorgeschreven activiteiten. In de spreekkamer is de aanpak door deze specialistische kennis zeer specifiek.

Meer weten over de verzuimaanpak van ArboNed? Op de website worden de verschillende vormen van verzuim omschreven en tref je de verschillende abonnementsbeschrijvingen aan.

Ben je er al uit?
Als je wilt overstappen naar de dienstverlening van ArboNed, dan biedt ArboNed je overstapservice aan. Met de overstapservice realiseert ArboNed een makkelijke overgang voor jou. ArboNed heeft twee varianten:

  • Overstappen per 1 oktober 2013
    Als service berekent ArboNed dan geen abonnementstarief. Je betaalt tot 31-12-2013 op basis van verrichtingen.
    Vervroegd overstappen heeft als voordeel dat je direct gebruik kunt maken van de diensten van ArboNed. Lopende verzuimcasussen neemt ArboNed over, en je ervaart direct de effectieve aanpak naar duurzaam herstel. Wil je vervroegd overstappen? Klik dan op het Vervroegd-overstappen-servicepakket.
     
  • Overstappen per 1 januari 2014
    Hier is er geen overlap in het abonnement van ArboNed en jouw huidige arbodienstverlener. Meer weten over deze overstapservice? Klik dan op Overstappen op 1 januari.

Een fiets kado!
ArboNed verwelkomt nieuwe klanten graag. Maak je gebruik van de overstapservice en kies je voor een pakket met financiële zekerheid, dan biedt ArboNed je niet alleen gemak, maar je krijgt van ArboNed ook een fiets kado. Laat Anouk Potman +31 (0)6 - 51 24 12 52, contactpersoon voor leden van CLC-VECTA, weten of je overstapt, dan regelt zij graag een fiets voor je.

Want, fietsen werkt verzuimverlagend: Werknemers die regelmatig naar hun werk fietsen, zijn minder vaak ziek. Zij verzuimen gemiddeld ruim één dag per jaar minder, dan hun niet fietsende collega’s (bron: TNO, 2009). Fietsen naar het werk is dus een uitstekende manier van bewegen.

Je kunt ook zelf de vitaliteit van jouw werknemers bevorderen door hen een fiets aan te bieden! Een merk-fiets. De leverancier Do Good Factory biedt kwaliteitsfietsen aan in de kleur van jouw logo. Nieuwsgierig? Anouk Potman vertelt je hier graag meer over.

Twijfel je nog?
Wellicht goed om alvast pro forma jouw contract bij jouw huidige arbodienst op te zeggen. Hiermee behoud je de mogelijkheid om over te stappen.

Wil je deze informatie even laten bezinken? Wellicht wil je tijdens een persoonlijke afspraak advies welke abonnementsvorm - op basis van de verzuimhistorie in jouw bedrijf - het beste bij jou past? Anouk Potman kom graag bij je langs.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers