Artexis easyFairs organiseert ontbijt voor het goede doel

02-11-2014

Op vrijdag 12 december organiseert het CSR-comité van Artexis easyFairs een ontbijt in Flanders Expo waarvan de opbrengsten integraal naar vzw For a Better Life gaan.

Patrick Syen (Probis) was aangenaam verrast met het nieuws: "Het is een fantastisch initiatief. We hebben al een aangename samenwerking achter de rug met Artexis easyFairs tijdens de Poverellodag in Oostende dit jaar. Deze actie is een mooi vervolg op onze samenwerking." vzw For a Better Life focust zich op de ondersteuning van sociale projecten voor mensen in nood, in binnenland en buitenland.

De stichters en drijvende krachten achter de vzw zijn mensen waar Artexis easyFairs een goede relatie mee heeft. Zo nam Artexis easyFairs onlangs de gezondheidsbeurzen 'Healthcare' en 'Expo60+' over van Probis, dat onder leiding staat van Patrick Syen. Ook Wim Claes, eigenaar van JAVA, is actief binnen de vzw en een bekend gezicht bij Horeca Expo, één van de beurzen van Artexis easyFairs.

Op vrijdag 12 december wordt iedereen uitgenodigd om in het nieuwe restaurant, Brasserie Marie & Trattoria di Luigi Bertagni, in Flanders Expo te komen ontbijten. De actie zal geregistreerd worden op de website van Studio Brussel als 'Music for Life'-project.

De cheque zal officieel overhandigd worden aan Patrick Syen en Marc Dieusart (oprichter vzw For a Better Life) op het kerstfeest van Artexis easyFairs.

Vragen? Contacteer csr@artexis.com

Bron: Eventplanner.nl / be

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers