Artiestenplanner gaat verder als Tribe Boekingen

05-1-2015

Het begin van het nieuwe jaar is voor Artiestenplanner ook gelijk het begin van een nieuwe, bijzondere samenwerking met Tribe Boekingen. Artiestenplanner zal vanaf nu ook onder die naam verder gaan. Door de ervaring, expertise en passie van de mensen achter deze bedrijven te bundelen, zijn beide partijen ervan overtuigd opdrachtgevers nog beter kunnen bedienen.

Tribe Boekingen verzorgt al jaren de boekingen van artiesten als Nielson, Wolter Kroes, Frans Duijts, Xander de Buisonjé, JURK en The Originals, waar Artiestenplanner de kracht is achter bekende bands en acts als Grooveline, Agogo, Show me 90s, Moped Techno (The Scooter Experience), Soulm3n en DVD-DJ Rob van Rossum. Artiestenplanner is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in het boeken van entertainment in de breedste zin van het woord. Dit tot volle tevredenheid van haar opdrachtgevers. Tribe Boekingen op haar beurt is onderdeel van Tribe Company welke de organisator is van bekende evenementen als De Vrienden van Amstel Live, Holland Heineken House, Strandfestival ZAND en het Volvo Ocean Race Festival.

De koppeling van deze krachten is voor Artiestenplanner een zeer interessant perspectief aangezien Artiestenplanner als 'bedrijf in beweging' altijd op zoek is naar nieuwe kansen en impulsen in de entertainment- en evenementenbranche. Deze stap past perfect bij de groeiambities die Artiestenplanner heeft en Artiestenplanner ziet de samenwerking dan ook enthousiast en vol vertrouwen tegemoet.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers