Brabanthallen Den Bosch verwelkomt HELLO 2019

16-10-2018

Tijdens de aankomende jaarwisseling is Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch gastheer van een gloednieuw concept: HELLO 2019. Daar wordt aan de hand van een muzikale mix van urban tot hardstyle het nieuwe jaar met open armen ontvangen. Onder meer Brennan Heart, Kraantje Pappie en Wildstylez beklimmen de stage in ’s-Hertogenbosch en er is een Mystery Guest die later bekend wordt gemaakt.

Onderstaande artiesten staan allemaal te trappelen om het nieuwe jaar knallend te beginnen. Naast de muziek wordt het publiek in Den Bosch gedurende de hele avond doorlopend getrakteerd op verrassende activiteiten. Tegelijkertijd vindt HELLO 2019 plaats in MECC Maastricht en Expo Twente in Enschede.

Organisator Mitchel Bovenlander van 4PM Entertainment: "Tijdens Hello 2019 vieren we non-stop oud en nieuw, want waarom een keer aftellen als het ook de hele nacht door kan? Daarnaast zijn we trots om tijdens oud en nieuw een groot aantal artiesten van niveau naar Den Bosch te trekken."

Lineup: Mystery Guest, Brennan Heart, Kraantje Pappie, Wildstylez, Kris Kross Amsterdam, La Fuente, Tony Junior, Ran-D, Outsiders, Sub Zero Project, Puinhoop Kollektiv.

De voorinschrijving is geopend. Door middel van deze pre registration kunnen tickets worden bemachtigd voor €30,- (ex. fee). Daarna start de reguliere ticketverkoop. Tickets: www.hellonye.nl

Hello 2019 wordt georganiseerd door 4PM Entertainment en E&A Events.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers