Brabantse mkb-ondernemers kunnen helft opleidingen en cursussen vergoed krijgen

04-7-2015

Het project Excelleren in Brabant biedt in Brabant gevestigde ondernemers de mogelijkheid om de helft van een cursus of opleiding te financieren met een subsidie van 1.500 euro per werknemer. De andere helft dient door de onderneming te worden betaald. Dit aanbod geldt voor cursussen die een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van de medewerker en de onderneming.

Let op: De cursus of opleiding moet in 2015 worden afgerond. Dit aanbod geldt zolang de beschikbare middelen toereikend zijn, dus op=op. Toekenning van gekwalificeerde aanvragen vindt plaats op volgorde van binnenkomst. Op de website www.excellereninbrabant.nu/faq is meer informatie te vinden over de voorwaarden en wijze waarop een aanvraag kan worden ingediend. Hier staat ook opgenomen voor welke andere vormen Excelleren in Brabant mogelijkheden biedt, zoals ‘leren op de werkvloer’ en het ontwikkelen van ‘bedrijf ontwikkelplannen’.

Excelleren in Brabant is een initiatief van de Werkgeversorganisaties ZLTO, BZW en MKB Brabant en is financieel mogelijk gemaakt door de Provincie Noord-Brabant.

Bron: MKB-Nederland

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers