Brexit: wat wil je weten als ondernemer?

09-10-2017

Op verzoek van het ministerie van Buitenlandse Zaken voert onderzoeksbureau Kantar Public (voorheen TNS NIPO) een onderzoek uit onder Nederlandse bedrijven die zaken doen met het Verenigd Koninkrijk over de effecten van Brexit en de informatie/hulp behoefte van Nederlandse bedrijven.

Waarom dit onderzoek?
De Rijksoverheid wil zich een beter beeld vormen van de meningen en informatiebehoeften van Nederlandse ondernemers die gevolgen van Brexit gaan ondervinden. De resultaten van het onderzoek worden gebruikt om ondernemers beter te kunnen informeren en assisteren tijdens de mogelijk onzekere tijden die zij tegemoet gaan. De onderhandelingen over Brexit tussen de EU en het VK zijn inmiddels gestart.

Het onderzoek is online te vinden via deze link.

Kantar Public stelt invulling van de enquête uiterlijk rond half oktober 2017 op prijs. Deelname is anoniem, antwoorden van deelnemers zullen niet op persoonsniveau worden gerapporteerd.

Voor eventuele vragen over dit onderzoek kan contact worden opgenomen met Manuel Kaal van Kantar Public via e-mail of telefonisch: (020) 5225 372.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers