CLC-VECTA breidt met ADP lidmaatschapsvoordelen verder uit

21-7-2011

CLC-VECTA breidt het pakket van lidmaatschapsvoordelen uit door ADP als preferred supplier aan de vereniging te verbinden. Deze samenwerking biedt de leden van CLC-VECTA toegang tot extra kennis en financieel voordeel op het gebied van salarisverwerking.

Meerwaarde
“Als CLC-VECTA streven wij er voortdurend naar meerwaarde te bieden voor onze leden op het gebied van kennis, expertise en financieel voordeel. Om dat te kunnen realiseren, gaan wij samenwerkingen aan met partners & preferred suppliers. ADP is marktleider binnen hun segment en we zijn blij dat we hen voor de komende jaren aan ons hebben kunnen verbinden”, aldus Riemer Rijpkema, directeur CLC-VECTA.

Over ADP
Als internationaal marktleider biedt ADP wereldwijd geïntegreerde oplossingen voor salarisverwerking, personeels- en excassoadministratie en HR-vraagstukken. In Nederland voorziet ADP 1,4 miljoen werknemers iedere maand van hun loonstrook. ADP Nederland, gevestigd in Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Amsterdam, is al meer dan vijftig jaar salaris- en HR-dienstverlener voor bedrijven, overheden, non-profitorganisaties en zorginstellingen.

CLC-VECTA sloot eerder al samenwerkingsovereenkomsten met 365, Aon, BRS, Dé Lease Maatschappij, Dijkstra Voermans Advocatuur & Notariaat, Drukwerkdeal.nl, Ernst & Young, Philips Myshop, Randstad P/flex en Respons.

Klik hier om meer te lezen over de samenwerking met ADP en de bijbehorende voordelen.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers