CLC-VECTA houdt AVG-tool beschikbaar voor leden

27-5-2019

Vorig jaar sloot CLC-VECTA een samenwerking met de Stichting AVG voor verenigingen voor gebruikmaking van de online tool die je organisatie in 15 stappen AVG-proof maakt. Omdat bescherming van persoonsgegevens blijvende aandacht nodig heeft en je moet kunnen aantonen dat je voldoet aan de AVG, hebben we de samenwerking verlengd. Het komende jaar kun je het programma gebruiken om AVG-proof te worden óf te blijven. De bijdrage daarvoor bedraagt € 25,- per kwartaal.
 
Het is goed te weten dat je daarvoor enkele nieuwe functionaliteiten hebt in het programma die het AVG-werk makkelijker maken, zoals een automatische AVG-verklaring. En je kunt kosteloos gebruik maken van de telefonische juridische AVG helpdesk.
 
Verlengen of aanvragen
Heb je al een licentie, dan kun je deze verlengen (vóór 1 augustus a.s.). Verlengen doe je in 3 eenvoudige stappen:
1.       Log in middels deze link (https://www.avg-programma.nl/clcvecta) op het AVG-programma
2.       In de rechterbovenhoek staat de melding dat je licentie per 1 augustus verloopt
3.       Klik op deze melding en maak je keuze tussen een licentie voor een jaar of kwartaal
 
Heb je nog geen licentie maar wil je wel graag gebruik maken van dit programma, ga dan naar de website van Stichting AVG voor Verenigingen via https://avg-programma.nl en meld je aan met de kortingscode die je per mail kunt opvragen bij CLC-VECTA. Bij vragen neem je contact op met Dineke Philipse via dineke@clcvecta.nl of +31 (0)346 - 35 24 44.
 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers