CLC-VECTA zet ondernemers 'in the picture' op Dag van de Ondernemer

19-11-2018

Afgelopen vrijdag was het de Dag van de Ondernemer; een mooi moment voor CLC-VECTA om ondernemers in de Live Communicatie branche letterlijk en figuurlijk ‘in the picture’ te zetten. CLC-VECTA ging daarom on tour met een ‘pop-up rode loper event’ om diverse leden in het zonnetje te zetten en te bedanken voor hun ondernemerschap.

In the picture
Het team van CLC-VECTA verraste de ondernemers met een bezoek en rolde daarbij de rode loper uit. Dat leverde leuke plaatjes op, zoals te zien op Twitter en Facebook. Een impressie:
 
 
Over de Dag van de Ondernemer
De Dag van de Ondernemer is een initiatief van MKB-Nederland. MKB-Nederland heeft de 3e vrijdag van november uitgeroepen tot Dag van de Ondernemer. Een dag waarop ondernemers worden bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen. De start van een traditie om het ondernemerschap te vieren, ondernemers te bedanken en in het zonnetje te zetten.
 
Over CLC-VECTA
CLC-VECTA is het kennis- en inspiratieplatform voor en over de Live communicatie branche. We helpen ondernemers en professionals in de branche in hun bedrijfsmatige en individuele ontwikkeling en professionalisering, en ondersteunen organisaties die live communicatie inzetten als onderdeel van hun marketing- en communicatiestrategie.
 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers