De Misset Catering Awards zijn terug!

11-6-2013

De Misset Catering Awards zijn terug! Talenten en toppers krijgen de kans zich te laten zien en de erkenning te krijgen die ze verdienen.

Uit de markt kwamen vragen van mensen die de Oscars voor de catering graag weer terug wilden zien. Reed Business Media, de uitgever van Misset Catering, besloot tot een comeback. Ook het jaarlijkse topevenement voor de branche dat aan de awards is gekoppeld wordt in ere hersteld. Achterliggende gedachte is de wens om erkenning en waardering uit te stralen naar toppers en talenten in de branche.
 

Waarom uzelf of uw collega voordragen?

  • De Misset Catering Awards staan voor motiveren en stimuleren.
  • De Misset Catering Awards zijn voor vakmensen met een voorbeeldfunctie
  • De Misset Catering Awards zetten aan tot het nog beter nadenken over nieuwe concepten, gastvrijheid en rendement
  • De Misset Catering Awards leiden tot kwaliteitsverbetering

Zes awards
Er zijn zes awards te winnen. Vier voor managers. Een voor de beste manager uit de bedrijfscatering, een voor de beste manager uit de onderwijscateirng, een voor de beste manager uit de instellingscatering en een voor de beste manager uit de event-partycatering. Daarnaast is er een award voor het meest innovatieve concept en eentje voor de beste gastvrijheidsmedewerker. Toppers uit de branche die hunzelf of een collega willen voordragen kunnen dit doen tot 1 juli a.s.

Draag hier uzelf of een collega voor.

Voor meer informatie aangaan de Misset Catering Awards, klik hier.

 

Bron: Missethoreca.nl

 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers