Dedicated Bookings en Jan Vis starten nieuw bedrijf

09-1-2018

Per januari 2018 hebben Jan Vis artiesten en evenementen en Dedicated Bookings hun krachten gebundeld met de lancering van The Major Agency. Hiermee richten zij zich op de alsmaar groeiende urban-markt in Nederland. Het betreft een uitbreiding van de activiteiten van beide bedrijven, die op deze manier de gehele vraag vanuit de Nederlandse markt kunnen bedienen.

Deejays als Rugged, Dave Roelvink, The Boy Next Door, D-Rashid, Brooklyn en Artistic Raw zijn reeds aangesloten bij The Major Agency, maar ook live acts als Rochelle, ARMOO, Justice Toch en MC Nash hebben getekend bij het nieuwe bedrijf.

Jan Dirk Vis, directeur van Jan Vis artiesten en evenementen, legt uit: "Binnen de urban markt is de professionaliteit vaak ver te zoeken, dat is een van de redenen dat we met The Major Agency zijn gestart. Er zijn spelers op de markt die nog nooit van een btw-nummer hebben gehoord en veelal lak hebben aan contracten en showtijden. Daarnaast zijn dergelijke bureaus ooit begonnen vanuit een vriendenclub, terwijl de artiesten dit niveau al lang zijn ontsprongen."

"Goede bereikbaarheid per telefoon en email zijn van levensbelang voor een agency. Klanten haken af als ze té lang moeten wachten op antwoorden en dat gaat ten koste van de artiest. Hierin gaan wij met The Major Agency het verschil maken", aldus Jan Dirk.

Marvin de Kater, eigenaar van Dedicated Bookings & Management, vervolgt: "Dedicated opereert al jaren op zowel nationaal als internationaal vlak. De Nederlandse markt is verschoven en ook urban is inmiddels mainstream, wij willen als servicegericht bedrijf onze klanten volledig kunnen voorzien in hun behoefte. We zijn ervan overtuigd dat we met deze samenwerking acts naar het volgende niveau kunnen tillen. De kennis en expertise tussen beide bedrijven is enorm, met het jonge team van muziekliefhebbers en professionals zullen we ons hopelijk nog meer profileren als een belangrijke partner voor de evenementenindustrie."

Over de samenwerking zegt Marvin: "De combinatie tussen Jan Vis en Dedicated is simpelweg 'best of both worlds'. Een gevestigd bedrijf met decennia aan ervaring in samenwerking met onze jonge frisse organisatie is wat ons betreft de succesformule waar de huidige markt om vraagt."

Jan Vis artiesten en evenementen
Het Brabantse familiebedrijf is het oudste en een van de grootste entertainment- en artiestenbureaus van Nederland. Het bestaat dit jaar 55 jaar en dient een brede markt: van festivals tot bedrijfsevenementen en van clubs tot pretparken. Artiesten als Vengaboys, Ali B, Maan, Dries Roelvink, 2 Unlimited, Crazy Pianos On Tour, Party Animals en verschillende radio deejays/shows worden door dit bureau vertegenwoordigd.

Dedicated Bookings
Het jonge en onafhankelijke bedrijf Dedicated Bookings & Management is een full service management & consultancy agency en is gevestigd in Nootdorp. Het bedrijf concentreert zich op de loopbaan van talentvolle artiesten en deejays door hen op alle vlakken te begeleiden. Gevestigde namen als Mr. Polska, Billy The Kit en Jody Bernal vallen onder Dedicated, maar ook aanstormende talenten als The Boy Next Door, Tom & Jame, Sagan en Maddix.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers