Dijkstra Voermans breidt haar Intellectueel Eigendom, Media & ICT praktijk uit

12-2-2013

Dijkstra Voermans breidt haar praktijk op gebied van Intellectueel Eigendom, Media & ICT uit met de komst van Marieke Kleijn – Coumans (31). Naast IE specialiste Janneke Mobron (33) en ICT specialist Joost Mosselman (33) zal Marieke de praktijkgroep verder aanvullen. Marieke begeleidt ondernemers onder andere bij het beheer en de bewaking van de intellectuele eigendomsrechten, waaronder auteursrecht, merkenrecht, modellenrecht en domeinnamen. Daarnaast is zij specialist op het gebied van productwetgeving. Marieke Kleijn – Coumans is sinds 1 februari 2013 werkzaam bij Dijkstra Voermans Advocatuur & Notariaat op de vestiging in Utrecht. Daarvoor heeft ze zes jaar ervaring opgedaan bij De Gier|Stam Advocaten.

Quote Marco Balhuizen (Verantwoordelijk partner): ‘Met de komst van Marieke zijn wij nog beter in staat onze cliënten een compleet pakket aan juridische dienstverlening te bieden. Het is belangrijk om investeringen in nieuwe producten en diensten goed te laten renderen en de opgebouwde goede naam te beschermen, zeker in tijden waar aandacht bestaat voor goedkopere alternatieven van bestaande producten en diensten. Wij zijn dan ook blij met de komst van Marieke.’

Over Dijkstra Voermans Advocatuur & Notariaat
Dijkstra Voermans Advocatuur & Notariaat is een middelgroot advocaten- en notariskantoor met ruim 30 advocaten en (kandidaat-)notarissen. Vanuit kantoren in Utrecht en Rotterdam biedt Dijkstra Voermans een compleet pakket van juridische diensten aan het MKB, grote bedrijven en instellingen. Dijkstra Voermans heeft een samenwerkingsverband met BDO.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers