Dit mogen we verwachten van de Gouden Giraffe 2013: Live is leuker!

04-4-2013

De uitreiking van de Gouden Giraffe, Live Communication Awards 2013 is in zicht. De jury sessies zitten erop, de genomineerden in de zes categorieën zijn bekend en de voorbereidingen voor de feestelijke uitreiking op 15 april a.s. zijn in volle gang.

Live is Leuker
De exacte invulling van deze avond houden we nog even als een verrassing, maar we vroegen conceptontwerpers Paul Pennock en Edwin Kool wel naar hun vertrekpunt. “Live is Leuker; is eigenlijk ingegeven door het feit dat wanneer je live communicatie gaat belonen, live ook centraal moet staan in de uitreiking van die feitelijke awards. We hebben juist geprobeerd de gangbare award settings te vermijden en vanuit een meer activerende beleving de avond in te vullen. Dat kan vanzelfsprekend nog steeds alle kanten op. En welke kant we dan precies hebben gekozen… dat gaat iedereen op 15 april in Taets Art & Event Park aan den lijve ondervinden,” aldus Edwin Kool.

Taets Art & Event Park
In Zaandam stijgt de spanning naarmate 15 april dichterbij komt. “De laatste puntjes worden op de i gezet in en om Taets Art & Event Park, de techniek en show zijn geheel uitgedacht en worden nu geproduceerd,” Aldus Remco Boelens, directeur Verhaaf Party Catering. Op de vraag wat zijn verwachtingen zijn voor de award uitreiking antwoordt Boelens; “Ik verwacht 1.000 talenten en professionals uit de branche die samen ervaren hoe anno 2013 een waanzinnig triggerend event gerealiseerd kan worden door professionele bedrijven uit ons vak zonder dat dit enorme budgetten met zich meebrengt. De branche laat die dag zien dat we klaar zijn voor de ‘nieuwe wereld’ en de kansen en uitdagingen die deze biedt!”

De genomineerden aan het woord... Waarom gaan zijn winnen?
In de aanloop naar de uitreiking van de Gouden Giraffe Awards op 15 april a.s. in Taets Art & Event Park in Zaandam zullen alle 18 genomineerden van zich laten horen op Events.nl. Afgelopen week hebben de eerste 8 zich al gemeld...

Categorie Beurs
- easyfairs Netherlands BV: "Als we winnen gaat het dak eraf!"

Categorie Deelname
- Van Straaten BV: "We zijn in the mood de giraffe binnen te slepen"
- Kubik: "Wij wensen de jury veel wijsheid toe"

Categorie Effectief
- Nachtwerk BV: "We doen dingen echt anders en dat werkt"
- Mood Concepts: "We hopen dat de jury oog heeft voor nieuw talent"

Categorie Congres
- Synpact (2 nominaties): "De nominaties leveren veel positieve publiciteit op"
- NextNovelty: "Congressen kunnen anders worden opgezet" Lees verder op de weblog »

Wees erbij en reserveer nog snel tickets
De feestelijke uitreiking van de Gouden Giraffe, Live Communication Awards 2013 vindt plaats op maandag 15 april a.s. in Taets Art & Event Park. Kaartverkoop via de site: gouden-giraffe.nl. Kaarten kosten € 65,00 per persoon (excl. btw). Wees op tijd want vol is helaas vol!

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers