DOOR Training & Coaching brengt leden CLC-VECTA op voorsprong

12-11-2013

DOOR Training & Coaching brengt de leden van CLC-VECTA op voorsprong door een terugkerende bijdrage te leveren aan diverse bijeenkomsten van de vereniging en de leden een interessant trainingsaanbod tegen gereduceerde tarieven te doen. Partijen sloten hiertoe onlangs een samenwerkingsovereenkomst.

Hoge waardering
"Afgelopen najaar hebben we met DOOR® onder meer invulling gegeven aan de allereerste CLC-VECTA Matchmakinglunch. Het enthousiasme waarmee dat is ontvangen en de hoge waardering door onze leden en partners, hebben ons doen besluiten een structurele samenwerking met elkaar aan te gaan. Concreet betekent dit voor onze leden nog waardevollere bijeenkomsten en een aantrekkelijk trainingsaanbod", aldus Riemer Rijpkema, directeur CLC-VECTA.

Over DOOR Training & Coaching
DOOR Training & Coaching is een van de grootste trainingsorganisaties in de wereld. DOOR® biedt business shows, coaching, e-boeken, maatwerktrainingen, kennistoetsen, klantperformance metingen en open trainingen met een focus op klantgerichtheid, verkopen en commercieel leiding geven. DOOR® blinkt uit in praktische trainingen waarbij de deelnemers tot een jaar na de laatste training digitaal en online worden gecoacht.

CLC-VECTA sloot eerder al samenwerkingsovereenkomsten met ADP, ArboNed, Canon, Dé Lease Maatschappij, Dijkstra Voermans Advocatuur & Notariaat, Drukwerkdeal.nl, Effectmeting, Ernst & Young, Eventpartners, Lindorff, Meeùs Media, Pangaea Internet Marketing, Philips Myshop en Respons.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers