Duitse ECHO Award voor The Common Linnets

27-3-2015

The Common Linnets hebben gisteravond in Berlijn een prestigieuze ECHO Award gewonnen in de categorie 'Newcomer International'. De band rondom Ilse DeLange en JB Meijers versloeg daarmee klinkende namen als George Ezra, Kiesza, Lorde en Sam Smith.

De ECHO’s zijn de belangrijkste Duitse popmuziekprijzen, vergelijkbaar met de Grammy’s en de BRIT awards. Tijdens de ceremonie traden The Common Linnets ook op. Samen met de Zwitserse zangeres Stefanie Heinzmann vertolkten ze Stefanie’s nieuwe single 'In The End'.

The Common Linnets hebben veel succes in Duitsland, waar ze met zowel hun debuutalbum als met de hit 'Calm After The Storm' de gouden status behaalden. De single belandde ook bij onze oosterburen op de nummer één-positie in de hitlijsten. The Common Linnets werken op dit moment aan hun tweede studioalbum. Het nieuwe album van de band verschijnt dit najaar.

Eye of the Hurricane verzorgt de exclusieve besloten- en openbare boekingen van The Common Linnets. Kijk voor meer informatie op www.eyeofthehurricane.nl.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers