Een nieuw gezicht bij CLC-VECTA

19-11-2018

Voor Nathalie blijkt het moment gekomen om eens buiten de vertrouwde organisatie en onze branche te kijken. Twee maanden geleden heeft Nathalie aangegeven zich verder te willen ontwikkelen in een nieuwe omgeving en bij een ander soort organisatie.

Nathalie heeft bijna 8 jaar voor de vereniging gewerkt en is vanuit haar stage en vakantiebaan gegroeid naar een vast gezicht en factor binnen de vereniging. We hebben haar zien groeien in haar werk en als mens. Haar keuze om nu een volgende stap te willen maken als Executive Assistant bij Deloitte is dan ook heel begrijpelijk. Voor ons de uitdaging een nieuwe collega te vinden en dat is ons gelukt.

Met ingang van 19 november start Jeannette van der Tol als onze nieuwe collega. Als Bureaumedewerker neemt Jeannette de secretariële en administratieve taken over van Nathalie, alsmede de ondersteuning bij events. Je kunt Jeannette bereiken via jeannette@clcvecta.nl.

Even voorstellen: Jeannette
Na het afronden van de studie Small Business & Retail Management heb ik vele jaren gewerkt als Management Assistent bij een bouwbedrijf. De werkomgeving van een branchevereniging is daarom nieuw voor mij, maar ik heb veel zin om te groeien in deze uitdagende baan met voldoende afwisseling en veel sociaal contact. Mijn collega Nathalie Spaargaren zal er alles aan doen om mij zo goed mogelijk in te werken, ik heb er zin in!

Ik ben momenteel 7½ jaar getrouwd en samen met mijn man, onze dochter (5 jaar) en zoon (1 jaar) woon ik in Woerden. Mijn vrije tijd besteed ik aan sporten, Stichting Speelotheek Woerden en gezelligheid met familie en vrienden. Momenteel zijn wij echter ook druk met een aanstaande verhuizing dus spannende tijden!

Met mijn administratieve werkervaring in de afgelopen jaren en mijn zelfstandige en dienstverlenende instelling hoop ik mij de werkzaamheden snel eigen te maken en de leden en collega’s in de toekomst zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Uiteraard gaan we nog op een gepaste wijze afscheid nemen van Nathalie. We houden je hiervan op de hoogte.
 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers