Entertainment gezocht voor CLC-VECTA Nieuwjaarsbijeenkomst!

02-12-2014

Het programma van de CLC-VECTA Nieuwjaarsbijeenkomst 2015 leent zich dit jaar uitstekend voor de inzet van uiteenlopende (muzikale) acts. We nodigen onze leden artiestenbureaus en boekingskantoren dan ook van harte uit om met ons mee te denken over de invulling!

De opzet en het programma van deze bijeenkomst bieden zowel tijdens de ontvangst & registratie als tijdens het diner en de borrel een uitstekend podium om branchegenoten en -collega’s te laten zien wat je allemaal in huis hebt. En het draagt natuurlijk optimaal bij aan de beleving en waardering van onze gasten.

Waar zijn we naar op zoek
Belangrijk is dat de (muzikale invulling) sfeer verhogend werkt, maar het thema ‘Verbinden door betekenis’ niet in de weg staat. Met andere woorden, elkaar spreken en verbindingen leggen moet goed mogelijk blijven. Wellicht heb je zelfs een suggestie voor een act die dat nog verder stimuleert? We staan er voor open!

Daarnaast is het belangrijk te weten dat we als vereniging met een zeer beperkt budget werken en zoveel mogelijk kijken naar budget neutrale c.q. budgetvriendelijke opties. We bieden je wel met alle plezier het podium en nemen uiteraard je logo (met link) mee in alle uitingen voor, tijdens en na de bijeenkomst. Ook hiervoor geldt dat aanvullende wensen uiteraard bespreekbaar zijn.

Suggesties of vragen?
Mail ze naar Dineke Philipse, Leden- en sponsorzaken CLC-VECTA, op d.philipse@clcvecta.nl of bel +31 (0)346 - 352 444.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers