Evoluon Eindhoven positief over vliegende start 2014

15-1-2014

Met 200 flessen champagne, 1000 paar handen schudden en koninklijk bezoek is Evoluon Eindhoven is het nieuwe jaar indrukwekkend begonnen. 'De eerste drie events van 2014, alle gericht op de toekomst maar elk met een eigen sfeer, tonen de brede mogelijkheden van deze locatie aan', aldus de organisatie.

NY14
Met een spetterend nieuwjaarsfeest heeft Club Vrijdag 2014 ingeluid in het Evoluon. Dankzij een speciaal gebouwd platform van 10 meter hoog stond de goed gevulde line up van DJ's en muzikanten centraal tussen het publiek in de bekende koepel. Zij telden te midden van 850 feestvierders af tot het nieuwe jaar.

1000 handen
Enkele dagen later volgde de nieuwjaarsreceptie 'The New Horizon': een samenwerking van 14 organisaties uit de Brainport regio. Ruim 1000 bestuurders en ondernemers hebben gezamenlijk geproost op een succesvol nieuw jaar. Zij werden daarbij door Louis Zacharilla (Director of Development, Intelligent Community Forum) geprikkeld met een speech over het succes van deze regio: samenwerken en innoveren.

100 jaar Philips Research
Na afloop van The New Horizon startte 's nachts al direct de opbouw voor een event ter ere van 100 jaar Philips Research. Binnen twee dagen is het Evoluon omgebouwd om 250 stakeholders van Philips te inspireren met de laatste innovaties. Deze sessies werden ingeleid door een videoboodschap van Neelie Kroes en een speech door ZKH Prins Constantijn van Oranje.

Bron: High Profile Events

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers