Faber Audiovisuals kiest voor Grass Valley-apparatuur

26-7-2017

Faber Audiovisuals, onderdeel van NEP Live Events, zocht voor zijn 'fly-away productie kits' de nieuwste apparatuur. Grass Valley leverde een volledig geïntegreerde oplossing.

De fly-away kits van Faber zijn nu uitgerust met een LDX 86 WorldCam camera, een GV Korona K-Frame V-series 2M/E production switcher en een Densité 3+ FR4 Frame.

"Onze producties, veelal sport, concerten en corporate events, vinden per definitie plaats buiten op locatie en zijn altijd live. Het nieuwe K-Frame V-series platform, in combinatie met het GV Korona switcher panel, biedt een ongekende combinatie van kracht, flexibiliteit en schaalbaarheid", aldus Cees Jan Faber, CEO van Faber Audiovisuals.

Leo Smeding, Grass Valley, strategic account manager voor NEP en Faber: "Na dit project met Faber kunnen we concluderen dat de mogelijkheid om de LDX 86 Series camera te kunnen upgraden, in combinatie met de nieuwe K-Frame V-series het mogelijk maakt voor Faber om verder te groeien en zich eenvoudig aan te passen aan nieuwe ontwikkelingen als, 4K UHD, HDR en IP, zonder meteen apparatuur te hoeven vervangen. Het is mogelijk om de nieuwe technologische fase in te gaan en tegelijk te besparen op operationele kosten."

Faber Audiovisuals, onderdeel van NEP Live Events, is gespecialiseerd in led-schermen en audiovisuele totaalproducties en heeft vestigingen in Nederland, Duitsland, Dubai en de Verenigde Staten.

Bron: Entertainment Business

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers