Feestweekend #Flint40 een succes

19-9-2017

Flint vierde afgelopen weekend haar 40-jarig jubileum groots met een #Flint40 Feestavond. Tijdens deze avond werd het eerste boek 'Flint40' overhandigd aan de burgemeester. Daarnaast trad er een Flint40 band op en was er zelfgebrouwen bier verkrijgbaar. Op zondag traden er door het hele pand meer dan 40 artiesten op tijdens het UITweekend.

Afgelopen weekend vierde Flint haar 40-jarig jubileum groots met een #Flint40 Feestavond. Een speciale Flint40 Band trad op en speelde 40 hits uit de laatste vier decennia. Tijdens deze avond werd het eerste boek 'Flint40' overhandigd aan de burgemeester. Ook werden de eerste, zelf gebrouwen 'Plankenkoorts' biertjes getapt. De zondag werd het feest voortgezet tijdens het UITweekend. Door het hele pand traden meer dan 40 artiesten op.

De zaterdagavond begon feestelijk toen directeur Harold Warmelink voorafgaand aan het feest uit handen van burgemeester Lucas Bolsius de Sint Jorispenning kreeg. De feestavond werd vervolgens in de Rabobank Theaterzaal afgetrapt met de Flint40 Band. Gastartiesten Paul de Munnik (Acda & De Munnik) en Martin Buitenhuis (Van Dik Hout) traden op en zongen met de band mee. De nummers werden afgewisseld met kleine stukjes film over de geschiedenis van Flint. Aan het eind van het zaalprogramma werd het eerste exemplaar van het boek 'Flint40', een boek over 40 jaar Flint, overhandigd door Harold Warmelink aan burgemeester Bolsius.

Het feest werd doorgezet in de AFASzaal waar na een optreden van de Flint40 Band DJ duo Wipneus & Pim het podium overnamen. De sfeer zat er de hele avond goed in, maar kwam echt tot uiting in de AFASzaal waar er flink werd gedanst.

Op zondag werd het feest voortgezet tijdens het UITweekend. Door het hele pand traden meer dan 40 artiesten op. Voor elke bezoeker was er iets wat interessant was, van muziek tot kleinkunst. Er waren optredens op plekken waar bezoekers normaal gesproken nooit komen. Zoals in de laad & los ruimte, in de artiestenfoyer en op het toneel van de Rabobank Theaterzaal. De hele dag was er in en uitloop van bezoekers. Het was een zeer geslaagde en gezellige middag waarbij bezoeker én artiest het erg naar hun zin hadden. Kijk voor een sfeerimpressie op FlintTV.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers