Festivak goes International!

01-9-2024

Tijdens Festivak zie jij het grootste en meest gevarieerde aanbod van wat de branche te bieden heeft! Dit jaar komen er weer 250+ exposanten naar Festivak om de gaafste producten en diensten te presenteren! Laat je inspireren door baanbrekende oplossingen & performances van over de hele wereld! En maak van jouw volgende event, festival of congres een daverend succes!
 

Signature System
Signature System beschermt de wereld vanaf de grond! Signature's samengestelde bouwmatten en vloeroplossingen voor evenementen beschermen mensen, eigendommen, het milieu en de winst van je bedrijf.
 

Glampingwelt
Glamour en kamperen, gaat dat samen? Jazeker! Met de exclusieve tenten van Glampingwelt worden jouw gasten ondergedompeld in luxe en creëer je een glampingparadijs tijdens jouw evenement, bruiloft of festival!
 

Heinz Baut
Artiest: Georg Traber
 
Deze waanzinnige performance wordt door Georg zelf ‘een hemelbestormende zoektocht naar kennis’ genoemd. Met 50 essenhouten palen van 3 meter lang laat hij zien dat je als mens tot meer in staat bent dan je zelf denkt!
 
Over Festivak
Festivak is de nummer 1 evenementenvakbeurs van de Benelux! Met meer dan 120 exposanten, 40 lezingen en meer dan 6.000 professionals om mee te netwerken is deze beurs als organisator van kleine en grote evenementen echt een must. De jaarlijks terugkerende vakbeurs wordt om het jaar georganiseerd in Nederland en België. Dit jaar op 13 & 14 november in de Brabanthallen, ‘s-Hertogenbosch. De volgende editie vindt plaats in november 2025 in de Nekkerhal in Mechelen (BE).
 
Vanaf 1 september kun jij je hier als bezoeker aanmelden voor gratis tickets!
 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers