Flint presenteert TREK live

04-10-2017

Flint is een theater door de stad en voor de stad. Om dat kracht bij te zetten wil het theater lokaal talent een podium bieden. Daarom is TREK live in het leven geroepen. Op vrijdag 6 oktober is de eerste editie van het naprogramma waarbij lokale artiesten de kans krijgen om zichzelf te laten zien.

Stadsprogrammeur Lennart van den Hof wil lokaal talent het hele verjaardagsseizoen van Flint een extra podium bieden onder de noemer 'TREK live'. Lokale talenten mogen daarom het naprogramma van grote artiesten verzorgen in de foyer van Flint. Lennart: "Wij willen de lokale artiesten een kans geven om zichzelf te laten zien. Zij krijgen door middel van TREK live de kans om zich te presenteren aan een groot publiek. Door de stad, voor de stad. Daarom zijn de optredens na de voorstellingen gratis te bezoeken, ook als men geen kaartje voor de voorstelling heeft."

De eerste editie van TREK live is op vrijdag 6 oktober. TREK live presenteert deze avond na de voorstelling van Yentl en de Boer de coverband 'Tante Ans'. 'Tante Ans' is een enthousiaste en akoestische coverband. Nummers uit de genres Pop, Rock, Jazz, Singer-Songwriter zullen ten gehore worden gebracht.

Bij bijna elke voorstelling in het weekend en soms doordeweeks is er een optreden in de foyer onder de noemer TREK live.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers