Gert-Jan van den Nieuwenhoff na 1 december alleen nog op projectbasis bij Ahoy

26-9-2019

Na meer dan achttien jaar werkzaam te zijn geweest bij Rotterdam Ahoy, vertrekt Gert-Jan van den Nieuwenhoff per 1 december bij Ahoy. ‘Afgelopen zomer ben ik 60 geworden en ik heb ruim 1 jaar geleden mijn medeaandeelhouders aangegeven dat deze leeftijd mij een mooi uitstap moment leek. Ik heb de daad bij het woord gevoegd en treed per 1 december a.s. terug uit mijn huidige functie. Ik laat Rotterdam Ahoy niet zomaar achter, want ondanks het feit dat ik andere ambities de ruimte wil geven blijf ik, zolang als mijn voormalige collega aandeelhouders en ikzelf het van toegevoegd belang vinden, op projectbasis verbonden aan Ahoy, aldus Gert-Jan.
 
Andere ambities
Gert-Jan wil meer ruimte creëren voor andere ambities en bestuursfuncties, zoals zijn voorzitterschap van de Tilburgse IJshockeyclub Tilburg Trappers (spelend in de Duitse Oberliga) en als lid van de Raad van Toezicht bij Theaters Tilburg. Ook is hij van plan in 2020 de studieboeken op te pakken en te beginnen aan een studie Oudheidkunde.
 
Gert-Jan van den Nieuwenhoff is 35 jaar actief in de live-communicatiebranche, waarvan de afgelopen 18 jaar bij Rotterdam Ahoy. Hij werkte eerder voor NH Leeuwenhorst Congres Center, MECC Maastricht en NH Koningshof Veldhoven. Daarnaast was hij van 2011 tot en met 2015 voorzitter van CLC-VECTA. ‘We zijn Gert-Jan voor zijn inzet voor en betrokkenheid bij de vereniging in de afgelopen jaren, alsook de oprechte belangstelling na zijn voorzitterschap’, aldus Riemer Rijpkema, directeur CLC-VECTA.
 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers