Gielissen Beste Leerbedrijf 2013 in de hout- en meubelbranche

13-11-2013

De toekomst van de na ons komende generaties bestaat voor een belangrijk deel uit een baan waarin ze zich gelukkig voelen, een functie die bij hun capaciteiten en ambities aansluit en kansen op ontplooiing biedt. Gielissen Interiors & Exhibitions wil daar graag aan meewerken, hun al die faciliteiten bieden die ervoor nodig zijn om binnen een professionele bedrijfsomgeving een vak te leren.

Inspanningen worden beloond
Die inspanningen worden regelmatig beloond. Niet alleen omdat stagiaires na hun studie regelmatig voor een baan bij Gielissen kiezen, maar ook formeel in de vorm van bekroningen. Een paar jaar terug werd het bedrijf uitgeroepen tot Beste Leerbedrijf door Kenniscentrum Savantis. Vorige week gebeurde dat weer door Kenniscentrum SH&M. Deze feestelijke bekroning vond plaats bij Leerbedrijf Hoogeboom MBI in Werkendam.

Veiligheid in de leeromgeving
Met deze wedstrijd wil Kenniscentum SH&M samen met werkgevers- en werknemersorganisaties in de hout- en meubelbranche het belang aangeven van leren in de beroepspraktijk voor zowel de mbo-studenten als het bedrijfsleven zelf. Het beroepsonderwijs kan nu eenmaal niet zonder een gedegen praktijkopleiding. Studenten krijgen het vak pas echt in de vingers op de werkvloer van de bijna 3500 erkende leerbedrijven in de hout- en meubelbranche.

Uitslag in voorjaar 2014
SH&M nomineert de winnaar van 2013, Gielissen dus, ook voor de nationale verkiezing van Beste Leerbedrijf. Daar doen dus de winnaars uit alle sectoren mee. Deze wedstrijd is uitgeschreven door het ministerie van OCW. De uitslag volgt in maart 2014.

Bron: High Profile Events

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers