Gielissen neemt Groeneveld & Poirot over

12-6-2023

Gielissen Interiors | Exhibitions | Events heeft alle activiteiten van Groeneveld & Poirot Interieurbouw B.V. overgenomen en gaat verder onder de naam Groeneveld & Poirot onderdeel van Gielissen Interiors | Exhibitions | Events. In 1999 begon Herbert Groeneveld met passie en vakmanschap als interieurbouwer. In 2001 startte de samenwerking met André Poirot met als doel: samen de mooiste interieurs maken. Sinds 2011 werkt Groeneveld & Poirot Interieurbouw B.V. vanuit een gemoderniseerde werkplaats in Alblasserdam.

Herbert Groeneveld: (Groeneveld & Poirot) "Ik ben zeer verheugd met het feit dat Gielissen de activiteiten van onze prachtige onderneming voortzet. Daarmee is de continuïteit van de bestaande organisatie gewaarborgd".

André Poirot (Groeneveld & Poirot): “Met onze ervaring in hoogwaardig interieurs zijn we de ideale aanvulling op Gielissen onder andere voor de high-end interieurs voor de jachtenbouw en particuliere interieurs voor bestaande zakelijke opdrachtgevers”

Andre Hoeben (CEO van Gielissen Interiors | Exhibitions | Events): “Herbert, André en hun team, passen perfect bij de Gielissen cultuur. Bovendien vullen we hiermee een lang gekoesterde wens in om onze activiteiten voor Zeelander Yachts dichter bij Groot-Ammers uit te breiden. Ook levert het de ideale uitvalsbasis voor projecten in de Randstad én geeft ons de mogelijkheid top talent uit de groot regio Rotterdam aan ons te binden”.

Daarnaast blijven zowel Herbert als André nauw betrokken bij de onderneming. De productie, expertise en het gedreven team van professionals van Groeneveld & Poirot worden door klanten hoog gewaardeerd. De bestaande opdrachtgevers blijven verzekerd van dezelfde services die zij gewend zijn.

Over Gielissen
Gielissen Interiors | Exhibitions | Events is in 1937 opgericht. In de afgelopen 86 jaar is het bedrijf uitgegroeid tot marktleider in Nederland en behoort het tot de top vijf van Europa. Gielissen is een full-service partnerleverancier met ca. 350 medewerkers wereldwijd. Met meer dan 1500 projecten per jaar ontwikkelt en implementeert Gielissen doeltreffende oplossingen voor nationale en internationale klanten en overtreft ook consequent de verwachtingen van deze klanten. Gielissen heeft vestigingen in Nederland (3), Duitsland (3), België, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Dubai en de Verenigde Staten (Atlanta en Las Vegas). Alle vestigingen werken volgens de bedrijfsmissie ‘to make a difference’ aan de realisatie van een inspirerende omgeving. En dat verschil maken stopt niet bij de omgeving die wordt gerealiseerd, maar strekt zich ook uit tot de uitvoering ervan. Gielissen zorgt voor elk detail van een project, zodat klanten zich op hun kerntaken kunnen concentreren. Meer op www.gielissen.com

Over Groeneveld & Poirot
Groeneveld & Poirot werkt al meer dan vijftien jaar op basis van innovaties en de nieuwste computertechnieken om in de ambachtelijke uitvoering efficiënter, sneller en preciezer te kunnen werken voor een optimale economische en duurzame indeling zonder verspillingen van materiaal. De maatwerkinterieurs worden geproduceerd in de eigen werkplaats door vakkundige interieurbouwers. Het jonge personeel worden zoveel mogelijk zelf opgeleid. Door samenwerking met diverse architecten worden interieurs voor zowel de particuliere- als ook de zakelijke markt gerealiseerd. www.groeneveldpoirot.nl

Ondertekening-Gielissen-Groeneveld-Poirot-(002).jpg

 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers