Groovesum lanceert nieuwe website

05-2-2015

Groovesum is verheugd een nieuwe website te mogen presenteren. Het jubilerende bedrijf presenteert op de site een nieuwe huisstijl, een frisse vormgeving en verbeterde navigatie. De veranderingen binnen de organisatie waren achter de schermen heel duidelijk merk- en zichtbaar. “Met de nieuwe website zijn we klaar voor 2015”, aldus Friso Schnellen één van de oprichters van Groovesum.

Groovesum heeft zich het afgelopen jaar opgesplitst in vier richtingen. Te weten de JACK! Artists, Rockin’ Agency en StudentEvent. Deze verandering is doorgevoerd om duidelijker te kunnen communiceren naar verschillende doelgroepen en sneller te kunnen schakelen met de (toekomstige) klant. “We hebben in 2014 direct gemerkt dat het zijn vruchten afwerpt”, aldus Joost Bischoff, de andere helft van het tweetal ondernemers. “En we gaan er alles aan doen om deze lijn in 2015 door te trekken”.

Samen met Martijn Smits gaat Bischoff de kar van Groovesum trekken. Terwijl Schnellen pioniert met de overige drie.

"Hoewel de website een duidelijke vormgeving heeft en alles gekaderd is, is een website een project wat nooit klaar is", aldus Smits. "We zullen de komende maanden samen met onze webdesigners aan de achterkant blijven werken om online zichtbaar te blijven voor de klanten. Ik zou zeggen neem even een kijkje op www.groovesum.nl en laat ons weten wat je er van denkt”.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers