Home Boxx Nieuwegein kiest Cuisine on tour als preferred supplier

08-4-2014

Home Boxx Nieuwegein en Cuisine on tour zijn vrijdag 4 april officieel een samenwerking aangegaan. Ondertekening vond plaats bij Cuisine on tour in Montfoort.

Ongekende mogelijkheden
Home Boxx Nieuwegein is een veelzijdige evenementenlocatie voor kleine, middelgrote en grote evenementen. Het totale oppervlakte van de locatie beslaat 13.000 m2 en bestaat uit twee verdiepingen. Locatiemanager van Home Boxx, Fabienne Stuart, ziet in Cuisine on tour een cateraar met meerwaarde. "Door de specificaties van de locatie is het onder andere van belang dat leveranciers flexibel en creatief zijn. Deze kernwaarden komen overeen met de werkwijze van Cuisine on tour. Daarnaast is het voor Home Boxx Nieuwegein belangrijk te werken met een partner met visie waarin de doelstellingen van het evenement zo goed mogelijk worden vertaald."

Communicatie versterkend
Ook Cuisine on tour is trots om met deze locatie te mogen gaan werken. "Met de payoff 'Serving your message' kunnen we de doelstellingen van de opdrachtgevers vertalen in bijzondere evenementen. Naast het verzorgen van hoogstaande culinaire programma’s die communicatie versterkend zijn, kunnen we bij Home Boxx Nieuwegein tevens onze kracht en expertise op het logistieke vlak optimaal benutten", aldus Nienke Biemans, Salesmanager Cuisine on tour. "Daarnaast verwachten we met de vernieuwde visie van Home Boxx Nieuwegein, dit jaar nog meer bijzondere evenementen samen te kunnen verzorgen dan we in de afgelopen jaren gedaan hebben."

Bron: High Profile Events

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers