Inschrijving Nationale Evenementenprijzen 2025 geopend

14-10-2024

De inschrijving voor de Nationale Evenementenprijzen 2025 is geopend. Deze prijzen, voor gemeenten en evenementen met sociale impact, worden uitgereikt op 7 april 2025 tijdens het Nationaal Congres Evenementen in Schiedam.

Er worden awards uitgereikt op drie gebieden:

De Event Impact Award (EIA) richt zich op evenementen die bijdragen aan maatschappelijke thema’s zoals verbinding, duurzaamheid, gezondheid, diversiteit, armoedebestrijding en (kansen)ongelijkheid. Vernieuwende aanpakken en samenwerking met lokale partijen zijn een pluspunt, maar niet noodzakelijk. De EIA is bedoeld voor gemeenten en evenementen met een sterke impact en inspirerende voorbeeldfunctie.
Evenementenstad van het jaar is de prijs voor de gemeente waar de evenementen voor en door de eigen inwoners en bedrijven georganiseerd worden.
Tenslotte de prijs voor Beste Publieksevenement die wordt uitgereikt aan een evenement dat bijdraagt aan de ontwikkeling, economie, levendigheid, trots, maatschappelijke spin-off en/of bekendheid van een stad, gemeente of regio.

Heb jij zo'n evenement georganiseerd of aan meegewerkt? Pak je kans en kijk op de website van de Nationale Evenementenprijzen!

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers