Invitado Visitor Management lanceert Conector

15-4-2020

Met het wegvallen van tientallen klantprojecten ontstond er meer ruimte voor ontwikkeling in de agenda van de programmeurs van registratiespecialist Invitado Visitor Management uit Rotterdam. Ze lanceerden Conector, een op AI gebaseerde matchmaking-tool waaraan het bedrijf al langer werkte. Met Conector kunnen bezoekers al vooraf eenvoudig contact zoeken met andere bezoekers en exposanten waarvan het profiel aansluit bij hun individuele voorkeuren.
 
'Dit resulteert in concrete afspraken tijdens het event, op een tijdstip en een veilige plek die door de organisator wordt gefaciliteerd,' legt Michiel Droog van Invitado uit. 'Door gebruik te maken van Conector matchmaking stel je je bezoekers in staat hun bezoek efficiënter plannen en komen je exposanten sneller en eenvoudiger in contact met de bezoekers die er voor hen het meest toe doen. De online bezoekersregistratie biedt in de 1,5-metersamenleving nog veel meer mogelijkheden: het selecteren van een check-in tijd bijvoorbeeld, om de online registratie te spreiden, of van een tijdblok waarbinnen het event kan worden bezocht. Beide mogelijkheden kunnen eenvoudig worden voorzien van een maximale capaciteit.
 

Contactloze registratie op locatie

Ook de registratie op locatie zal anders worden ingericht, verwacht Droog. 'Logistiek denken wij daarover altijd al mee, en dat blijven we zeker nu ook volop doen.' Droog voorziet meer eenrichtingsverkeer en een verdere opmars van contactloos inchecken en zelfscan-balies. 'Bezoekers kunnen bij ons hun eigen e-ticket scannen en hun gepersonaliseerde badge uit de printer pakken. In plaats van de QR-codes op badges, kunnen we ook met NFC/RFID-badges of polsbandjes werken. Ook dat maakt het op gepaste afstand en contactloos registreren van bezoekers, bijvoorbeeld door exposanten die leads willen verzamelen, nog eenvoudiger.'
 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers