Jan Vis de modder in voor goede doel

09-2-2015

Op 8 maart a.s. trotseert een team van artiesten en medewerkers van Jan Vis de modder voor het goede doel. Het team gaat het 12 kilometer lange parcours afleggen van Mud Masters Haarlemmermeer, een ruig hindernisparcours bedacht door mariniers. Het team is onderdeel van het team Revalidatiefonds en voor, én vooral met hen, willen zij zo veel mogelijk geld inzamelen voor het project ‘Thuis revalideren met DJ Fiero’.

Door een donatie te doen help je Jan Vis om hun streefbedrag bij elkaar te krijgen, maar veel belangrijk nog: je helpt het Revalidatiefonds om steeds te kunnen investeren in nieuwe projecten. Op de actiepagina kan je snel en makkelijk je bijdrage doen.

Het team bestaat uit de volgende deelnemers: Angelique van Dinter, Audrey van der Veeken, Bassanova, Bas Toemen, Colin Heikens, Jan Dirk Vis, Jeroen van Vlerken, Jody Bernal, Luc Elson, Menno de Boer, Peter van Empel, Ralf Mackenbach, Samantha Steenwijk, Sanne Finkers, Sharon Doorson, Stay-C en Tony Star.

Verder worden zij gesteund door: Bas van Boxtel, Boyd Heikens, Brunno Monteiro Tavares, Daisy Verschelden, Edwin de Vroome, Jeroen van Mackelenbergh, Natasja de Vroome, Nicky de Vroome, Nils Brokerhof en Roald Rebel.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers