Jan Vis trotse partner Foute Party van Qmusic

22-6-2017

Aanstaande vrijdag en zaterdag barst het feest weer los in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch tijdens de Foute Party van Qmusic! Jan Vis Artiesten & Evenementen is trots voor het 7e jaar de line up te mogen verzorgen voor het foutste feest van het jaar, in samenwerking met Qmusic.

Dit jaar zullen Nakatomi, Ali B, Jamai, Paul Elstak, Mental Theo, Rednex en Cascada op het podium schitteren met alle welbekende hits. Iedereen kan heerlijk meezingen met 'Step Right Up' of 'Every Time We Touch' en meestampen met 'Children Of The Night' of 'Rainbow In The Sky'.

Al de hele week kan iedereen alvast in de stemming komen door Qmusic te luisteren, waar sinds afgelopen maandag wordt afgeteld naar de #1 van de Top 500 van het Foute Uur.

Vorig jaar bezochten 36.000 feestgangers de Foute Party in de Brabanthallen en dit jaar is er zelfs plek voor 40.000 bezoekers, verdeeld over 2 zalen. Dus trek alvast je foutste outfit uit de kast en maak je klaar voor het foutste feestje van het jaar. Nieuwsgierig? Bekijk dan hieronder de aftermovie van 2016!

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers