JMT breidt collectie fors uit

04-12-2017

Van spiegelvloeren tot kunstgras

Binnen de wereld van beurzen, evenementen en congressen vragen klanten steeds vaker om bijzondere noviteiten. En het liefst snel; dus uit voorraad leverbaar. JMT speelt zowel met Rental Furniture als Floor Coverings in op die tendens. Met meer keuzes en meer mogelijkheden voor diegene die eens echt iets anders willen.

Voor relaties die zich werkelijk willen onderscheiden, breidde JMT de collectie balletvloeren van Harlequin® uit met onder meer hoogglans rood, blauw, zilver en goud. Dat levert een vloer op die glanst als een spiegel! Uiteraard is balletvloer ook in mat wit en zwart leverbaar.

Enorme uitbreiding collectie vinyl
Ook met de collectie vinyl kunnen relaties (creatief) nog meer kanten uit. Deze collectie ging van zo’n veertig designs naar ruim tachtig. "We hebben nu ruim twee keer zo veel kleuren en designs als voorheen", benadrukt commercial office manager Kristel van der Pol. "Alle vinyl is uit eigen voorraad leverbaar en wordt geleverd op een rolbreedte van twee meter." Volgens Van der Pol juichen klanten de enorme verruiming van het assortiment toe. "Omdat vinyl steeds realistischer wordt, neemt de vraag naar deze vloerbedekking sterk toe. De klassieke uni kleuren en houtmotieven zijn nog steeds populair. Maar met de uitbreiding spelen we ook in op nieuwe trends. Denk aan visgraat, Hongaarse punt en geometrisch design. En ook zeker betonlook is sterk in opkomst. Verder is bedrukking op maat mogelijk. Customised bedrukking dus voor die klanten die opmerkelijk voor de dag willen komen."

Meer keuze in (brandveilig) kunstgras 
Ook binnen de collectie kunstgras is het nodige veranderd en uitgebreid. JMT Rental Furniture and Floorcoverings wisselde enkele kwaliteiten in voor volledig brandgecertificeerde soorten (Bfl/Cfl). Die kunnen klanten nu zonder instrooien van zand gebruiken. Perfect dus voor indoor gebruik. In veel Europese venues staat brandveiligheid immers primair. "Op deze manier komen onze klanten op locatie niet voor verrassingen te staan. Ook dat verstaan wij onder onze service." Uiteraard is er standaard groen kunstgras in diverse variëteiten, maar ook kleuren als zwart, grijs en blauw zijn te verkrijgen. En wie een rode loper van kunstgras wil, kan daarvoor nu ook gewoon bij JMT terecht.

Uit voorraad leverbaar
Alle nieuwe items in de collectie zijn vanaf begin 2018 uit voorraad leverbaar. "Zo kunnen we onze klanten, waar ook in Europa, nog sneller en efficiënter bedienen."

Nieuwe stalenboeken en losse stalen
Van de volledige collectie zijn er nieuwe stalenboeken. "Voor vinyl zijn alle stalen op A4 formaat beschikbaar. Daardoor kun je beter het design zien, zoals bijvoorbeeld de nerven van hout. Willen klanten losse stalen ontvangen, om die bijvoorbeeld in een moodboard te verwerken en aan hun eindklant voor te leggen, dan is dat geen enkel probleem. Geen vraag is teveel. Optimale vloerbeleving op een beurs, congres of evenement begint immers bij een perfecte presentatie vooraf."

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers