JMT lanceert nieuwe website

20-2-2018

Afgelopen week heeft JMT haar nieuwe website gelanceerd. De site heeft een frisse en strakke look & feel en is uitgerust met diverse nieuwe features. Zo kunnen klanten gebruik maken van de 360° productpresentatie en onder andere een floorplanner tool waarmee event organisers, locaties, stand bouwers en designers de inrichting van een stand of event op een snelle en gebruiksvriendelijke manier kunnen visualiseren.

Jean-Pierre Brouwers, Managing Director JMT Rental Furniture verteld: "We willen een online platform bieden voor iedereen die zich bezig houdt met live communication, waar men kan bekijken hoe ons meubilair eruit ziet. Niet alleen op een foto maar van alle kanten middels een 360° productpresentatie en in de beschikbare ruimte met behulp van onze floorplanner. Klanten kunnen uit meer dan 10.000 meubels in een groot aantal stijlen en een breed scala aan kleuren selecteren en uitproberen om er zo zeker van te zijn dat het meubilair perfect past bij het thema of de (merk)beleving van de stand of het event."

"De floorplanner heeft een eenvoudige drag-and-drop functie waarmee elke stand of event snel en eenvoudig kan worden gestyled. Onze klanten hebben via de nieuwe website overal en eenvoudig toegang tot de tool die wordt ondersteund door onze 13 Europese vestigingen."

Gebruiksvriendelijk en overal toegankelijk
"Het was onze bedoeling om een gebruiksvriendelijke omgeving te creëren die iedereen in staat stelt om het ontwerp van stand of event te creëren met de minimaal vereiste technische kennis, om deze vervolgens met één klik om te zetten naar 2D en 3D. Overal, snel en makkelijk toegankelijk onderweg of voor een eerste impressie bij de klant om eventueel later een gedetailleerde tekening te maken in bijvoorbeeld CAD. Waarvoor de benodigde files uiteraard zijn te downloaden, per item of de gehele collectie."

"We hebben tevens inspiratie pagina’s aan de website toegevoegd om gebruikers wat ideeën te geven over wat ze kunnen bereiken, evenals een gedeelte met tips en trucs om het meeste uit hun meubel- en vloerkeuze te halen. Zodra de gebruiker tevreden is met het ontwerp, kan deze worden opgeslagen en worden gemaild of gedeeld met klanten en collega’s," besluit Brouwers.

De diverse features zijn toegankelijk via de nieuwe website www.jmt.nl, ze zijn beschikbaar in meerdere talen en direct te gebruiken óf na inlog. Uiteraard blijft JMT de website en de features door ontwikkelen en verbeteren zodat er op digitaal vlak ook steeds meer mogelijk is voor haar klanten.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers