JMT neemt nieuwe, schone en zuinige vrachtwagencombinatie in gebruik

31-7-2013

Vanaf vandaag rijdt JMT International met de nieuwe Mercedes Actros Euro 6. Deze vrachtwagen is de allerschoonste in zijn soort. De Actros Euro 6 kent emissiewaarden die maar liefst 80 procent lager zijn dan de huidige, wettelijk verplichte, waarden. Klanten die voor hun beurs of evenement een keur aan pallets met meubilair en vloerbedekking bestellen, krijgen het gehuurde materiaal niet alleen nog schoner afgeleverd, maar dragen op die manier ook bij aan de zorg voor het milieu.

Naast oog hebben voor trendy en fraai designmeubilair - denk aan de opvallende Tulpi - schenkt JMT International ook ruime aandacht aan het milieu. Zonder behoud van onze aarde immers geen spraakmakend meubilair op minstens zo spraakmakende beurzen, evenementen en congressen. Ook aandacht voor duurzaamheid dus. Maar waar anderen er slechts over praten, gaat het bij JMT vooral om doen!

Schoner dan omgevingslucht
De toevoeging van de Mercedes Actros Euro 6 aan de vloot van JMT is weer een stap in het schoner en duurzamer maken van onze leefomgeving. Het voordeel van de Euro 6-motor is dat de uitstoot van schadelijke stoffen op een nog nauwelijks meetbaar niveau is gekomen. De vernieuwde motor produceert maar liefst 97 procent minder fijnstof en stikstofoxiden dan een nieuwe truck in 1990. In diverse Europese steden zijn testen gedaan waaruit blijkt dat uitlaatgassen van deze nieuwe motor werkelijk schoner zijn dan de omgevingslucht.

Aansluiten bij ambities van klanten
Een vrachtwagen met een Euro 6 motor is duurder is dan de variant met de Euro 5 motor. “Ondanks het feit dat het gebruik van deze meest milieuvriendelijke motortechniek nog niet verplicht is, hebben wij er nu al voor gekozen om de Mercedes Actros Euro 6 aan te schaffen”, zegt JMT-directeur Jean-Pierre Brouwers. “De investering past prima bij ons groene beleid rond duurzaam denken en doen. Bovendien past de inzet van deze nieuwe, schone truck ook bij de groene ambities van veel van onze opdrachtgevers.”

Toonaangevend in verhuur
JMT International is al meer dan 30 jaar het toonaangevende verhuurbedrijf voor meubilair en vloerbedekking in de Europese markt van beurzen, evenementen en congressen. Het zeer uitgebreide assortiment meubilair varieert van klassiekers en de meest actuele ontwerpen van topdesigners tot de onmisbare standaardproducten. Het Europese netwerk van JMT garandeert maximale logistieke efficiëntie. Daarnaast biedt JMT een ongeëvenaard 24/7 serviceniveau, alle dagen in het jaar.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers