Jozef de Kruiff per 1 maart naar Maqutos

23-2-2015

Maqutos B.V. in Den Haag gaat succesvol de toekomst in, met de aanstelling per 1 maart 2015, van Jozef de Kruiff als commercieel directeur. Hij zal deel uit gaan maken van het nieuwe directieteam, samen met Gerard Teske, waarbij voor Jozef, vanuit zijn grote netwerk, de nadruk zal liggen op het contact met bestaande en nieuwe klanten. Daarnaast zal hij zich in teamverband, met zijn kennis op het gebied van live communicatie en vormgevingsconcepten, bezig houden met verdere innovaties en ontwikkeling van state of the art stand- en interieurprojecten voor Maqutos en zijn relaties.

Gelijktijdig zal Cees Guijt van zijn welverdiende pensioen gaan genieten, na zich inmiddels al 47 jaar te hebben ingezet voor de onderneming. Op de achtergrond blijft hij als aandeelhouder intern nog betrokken.

Met deze positieve ontwikkelingen, de jarenlange ervaring van dit moderne internationale full-servicebedrijf, op het gebied van stand- en interieurprojecten en de huidige aanwezige professionele expertise wordt een nieuwe stap gezet in de verdere expansie van Maqutos.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers