Kennismaken met Serious Business Games door showcase van Niquell

04-8-2015

Organisatiebureau Niquell is de samenwerking aangegaan met Eagle's Flight, een bedrijf dat mensen en teams probeert te motiveren tot verandering en laat groeien in hun volle potentieel. Zij willen dit programma gezamenlijk gaan aanbieden in Noord Nederland. Om je hiermee kennis te laten maken organiseren zij een showcase.

Serious business game
Eagle's Flight is gespecialiseerd in business trainingen gebaseerd op bewustwording van gedrag. Geïnspireerde, betrokken en gemotiveerde teams/individuen maken het verschil binnen bedrijven en organisaties. Doel van de serious business game is om op innovatieve/creatieve manier, middels een spel, succesvolle veranderingen in cultuur, mindset en gedrag te realiseren.

Hoe ziet dit er precies uit?
De training(en) worden niet gegeven aan de hand van een powerpointpresentatie of een ervaringsverhaal, maar uitgangspunt is het 'Experiëntial learning' (ervaringsleren). Mensen leren namelijk het beste en het snelste van hun eigen ervaringen, dus door te doen. De deelnemers gaan een avontuur aan dat dusdanig ontworpen is dat, het zonder dat zij dat doorhebben, als een spiegel van hun werkelijkheid dient. Een voorbeeld is een spel waarbij teams tegen elkaar strijden in de woestijn en zoveel mogelijk goud moeten delven. De teams worden gedwongen om zo productief mogelijk om te gaan met beperkte tijd en middelen. Op deze manier ervaren zij de voordelen van samenwerking, planning, doelen stellen en het nemen van risico’s. Kortom een onderscheidend programma.

Showcase
Ervaringen zeggen veel meer dan woorden, vandaar dat ze twee showcases organiseren waarbij je kennis kunt maken met dit onderscheidende programma. De data waarop de showcases plaatsvinden zijn:

22 september bij de Schildhoeve in Fluitenberg
1 oktober bij het Infoversum in Groningen

Het programma ziet er als volgt uit:
13.00 uur Ontvangst
13.30 uur Kennismaking en programma
15.30 uur Pauze
16.00 uur Terugkoppeling en afronding
17.00 uur Napraten onder het genot van een hapje en drankje

Dit programma word je aangeboden door Niquell en aan deelname zijn geen kosten verbonden. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en aanmelden vooraf is noodzakelijk.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers