Lyreco breidt haar gamma verder uit

16-3-2014

In lijn met de strategie van Lyreco om een complete aanbieder te zijn van producten voor op de werkplek, lanceert Lyreco dit jaar naast haar algemene catalogus met het volledige aanbod van werkplekoplossingen, nog 2 nieuwe catalogi.

In de Facility Management catalogus legt Lyreco de focus op benodigdheden voor de werkomgeving waar arbeiders actief zijn: van persoonlijke beschermingsmiddelen zoals helmen, mondmaskers en veiligheidsschoenen tot schoonmaakmateriaal en industriële markeerstiften. Zoals bij alle bestellingen die bij Lyreco worden geplaatst, worden de producten gegarandeerd de volgende dag geleverd en voldoen ze aan de Europese standaarden.

Daarnaast geeft Lyreco met haar 'Give-Aways' catalogus een overzicht van het uitgebreide assortiment van gepersonaliseerde producten. Lyreco biedt een totaal assortiment van promotie- en kantoorartikelen aan die de klant via de webshop helemaal online kan personaliseren met eigen ontwerp.

Met twee extra catalogi, wil Lyreco haar productgamma verbreden om nog meer tegemoet te komen aan de wensen van de klanten.


Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers