Mansveld Expotech komende jaren preferred supplier voor CLC-VECTA

22-1-2015

Mansveld Expotech en CLC-VECTA Centrum voor Live Communication hebben een meerjarige overeenkomst getekend. Voor de komende drie jaar zal Mansveld Expotech zorg dragen voor de levering van audiovisuele middelen inclusief montage, demontage en technische ondersteuning voor alle CLC-VECTA bijeenkomsten.

De overeenkomst werd getekend voorafgaand aan de Nieuwjaarsbijeenkomst van CLC-VECTA in theater De Flint in Amersfoort waar Mansveld Expotech direct de daad bij het woord kon voegen en de audiovisuele ondersteuning verzorgde.

Richard Kluijtmans, directeur Mansveld Expotech: “Als speler in de Live Communicatiemarkt dragen wij deze brancheorganisatie een bijzonder warm hart toe en zijn we al jaren lid. Deze overeenkomst onderstreept het vertrouwen wat CLC-VECTA in ons heeft en we zijn hier zeer verheugd over.”

“Voor de vereniging zijn afspraken als deze heel waardevol. Het is nu eenmaal niet mogelijk om onderscheidende bijeenkomsten te organiseren zonder de ondersteuning vanuit onze professionele achterban. Bijkomend aspect is dat het de leden ook een mooi podium biedt”, aldus Riemer Rijpkema, directeur CLC-VECTA.

Over Mansveld Expotech
Mansveld Expotech opereert in de Live Communicatiemarkt en is onderdeel van de Mansveld Groep B.V., een toonaangevend bedrijf in tijdelijke en permanente projecten op het vakgebied van elektrotechniek, licht, beeld en geluid, rigging, ict, crowdcontrol, safety & security, communicatietechniek, systeemintegratie en duurzaamheid. Vanuit Amsterdam, Eindhoven, Helmond, Breda en Maastricht wordt er gewerkt aan innovatieve oplossingen voor nationale en internationale klanten.

Lees meer over Mansveld Expotech op www.mansveldexpotech.nl.

Over CLC-VECTA
CLC-VECTA Centrum voor Live Communication is de brancheorganisatie voor bedrijven en organisaties die professioneel betrokken zijn bij het organiseren, accommoderen en faciliteren van beurzen, congressen & vergaderingen, evenementen, entertainment en incentives. CLC-VECTA draagt bij aan de profilering en professionalisering van de Live Communication branche en de circa 220 leden door te informeren, adviseren, ondersteunen en inspireren.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers