Mariëtte Helmann overleden

03-2-2014

Mariëtte Helmann overleed afgelopen dinsdagavond 28 januari op 63 jarige leeftijd na een lange en moedige strijd tegen kanker.

Mariëtte was, samen met Michelle Labouchere, één van de grondleggers van de professionele congresorganisaties in Nederland. In 1977 richtte zij Eurocongres Conference Management op waar zij tevens mede eigenaar van was. Eurocongres organiseerde talloze nationale, Europese en internationale congressen, workshops en seminars voor associaties, corporates en overheid en werd daarmee een van de belangrijkste PCO's in Nederland.

In 2010 werd Eurocongress International onderdeel van de MCI Group en Mariëtte, samen met Michelle, vormden de directie van MCI Amsterdam.

Mariëtte was bestuurslid van diverse organisaties, zoals de vereniging Nederlandse Congresbelangen (VNC), later opgegaan in de CLC-VECTA, het Nederlands Congres Bureau (NCB), nu onderdeel van het NBTC en het Amsterdams Congres Bureau (ACB).

Mariëtte was een betrokken, energiek, inspirerend en ondernemend persoon. Wat zal ze gemist worden.

Het bestuur, de directie en medewerkers van CLC-VECTA  wensen haar familie, vrienden en MCI-collega's veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers