Mark Labrand (Radio 538) met boekingen naar Eye of the Hurricane

04-4-2015

DRIGGEM Management, het exclusieve management van Mark Labrand, en Eye of the Hurricane hebben een mooie samenwerking gevonden voor wat betreft de boekingen. In dat kader verzorgt EOTH per heden de exclusieve boekingen van Mark terwijl DRIGGEM het aanspreekpunt blijft voor alle managementzaken.

Radio538-diskjockey, tv presentator & voice-over Mark Labrand is bekend bij de jeugd van Nederland. Zijn kenmerkende, energieke stemgeluid en aanstekelijke enthousiasme hebben ervoor gezorgd dat Mark een vaak gevraagd persoon is voor commercials, voice-overs, merkactivaties & productintroducties.

Met zijn professionele gedrevenheid en enthousiaste manier van communiceren en presenteren is Mark in staat op creatieve en onderscheidende wijze jonge mensen te bereiken en te activeren. Mede door zijn ondernemers-geest en onderscheidende ervaring als radio- en tv presentator is hij in staat mensen te verrassen en te emotioneren. Als dj en mens is hij benaderbaar voor iedereen en geeft zijn tomeloze energie en humor hem een uniek karakter.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers