MOVE gaat verder als 'The Oval Office'

28-9-2017

MOVE, het bureau dat al 25 jaar in de Nederlandse markt bekend staat om haar succesvolle events en brand activations, gaat vanaf vandaag verder onder de nieuwe naam 'The Oval Office'. Samen met de naamsverandering breidt ze ook haar aanbod uit. Het bureau uit Amsterdam creëert totale communicatiecampagnes, geïnspireerd door de kracht van events en brand activations. Door live + communicatie creatief te combineren, maakt The Oval Office haar missie waar: 'we make people experience brands'.

We make people experience brands
MOVE werd vorig jaar overgenomen door Christine van Dalen en The Oval Office uit België. Onlangs werd de dagelijkse leiding van MOVE toevertrouwd aan Bart van Wanrooij. Door iemand met zijn profiel (ex Publicis Groupe) als Managing Director aan te stellen, was de koers naar een meer geïntegreerde aanpak van events, brand activations en communicatie al ingezet.

Bart van Wanrooij: "The Oval Office maakt campagnes voor merken en organisaties die impact zoeken. Merkbelevingen krijgen daarbij steeds meer een centrale rol, ook bij de niet FMCG-merken. Mensen gaan immers pas écht van een merk houden als ze het zelf hebben ervaren. Bij The Oval Office is beleving daarom het logische vertrekpunt van waaruit we duurzame relaties bouwen tussen mens en merk."

Mooie klanten voor de Lage Landen
Via het Belgisch-Nederlandse businessmodel biedt The Oval Office een sterke mix van expertises. Met een team van meer dan 70 professionals, van grafische en digitale specialisten tot creatieve denkers en productionele doeners speelt The Oval Office flexibel in op elke uitdaging.

Voor vaste klanten waaronder Google, BMW, Nintendo, Heineken, Apple, Adobe, Inbev, VOPAK, TK Maxx en vele anderen biedt deze ontwikkeling nieuwe kansen. Zij kunnen vanaf vandaag dezelfde integrale benadering verwachten in Nederland en in België: kwalitatieve events en brand activations verweven met verrassende communicatie-concepten… over de grenzen heen.

Je ontdekt alles over The Oval Office via de gloednieuwe website www.theovaloffice.nl.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers