NH Koningshof in Veldhoven en NH Leeuwenhorst in Noordwijkerhout gerenoveerd

25-9-2019

Dankzij een eigen sales en reserveringsafdeling zijn de lijnen bij NH Koningshof en de Leeuwenhorst kort. Director of sales Burnie Buijssen: "We kunnen binnen 24 uur een reactie sturen. Dankzij onze mooie zalen met een authentieke sfeer zijn onze twee conferencehotels niet alleen de uitgelezen plek voor vergaderingen, maar zeker ook voor een gala, congres of personeelsfeest. We hanteren een 'alles onder een dak concept': voor de nodige ontspanning tussen een zakelijk programma door, is er in huis van alles te doen. Van bowling, fitness en squash tot lekker ontspannen in het zwembad."
 
Warm en uitnodigend
Beide locaties hebben een capaciteit van ruim 1500 gasten. Koningshof telt rond de tachtig meetingrooms; de Leeuwenhorst beschikt over 120 goed uitgeruste vergaderruimtes. Buijssen zoomt in op NH Leeuwenhorst, waar onlangs naast een groot deel van de kamers ook het restaurant en de bar gerenoveerd werden. "De stijl is warm en uitnodigend dankzij de vele natuurlijke materialen die zijn gebruikt. In onze avondbar Las Dunas kunnen gasten via de openslaande deuren naar het nieuwe terras 's avonds de laatste zonnestralen meepikken. Ook ons restaurant, waar maar liefst achthonderd gasten kunnen ontbijten, is weer helemaal opgefrist."
 
Beachbar
In het restaurant bestaat de mogelijkheid om middels deuren en gordijnen die als room devider fungeren, de ruimte naar wens op te delen voor een meer intieme sfeer. "Wat voor mij echt de eyecatcher is? Dan noem ik toch de beachbar in het midden van het restaurant, waar de gasten gedurende de dag een drankje kunnen nemen."
 
Meetingzalen gemoderniseerd
Het internationale zakelijke publiek van NH Leeuwenhorst bevindt zich in Noordwijkerhout dichtbij het strand en de bloembollenvelden, en dat alles op slechts twintig minuten van Schiphol. Om de zakelijke gast optimaal te bedienen, zijn ook de meetingzalen van het hotel ge-updatet. "De ruimtes zijn uitgerust met nieuwe audiovisuele middelen en net als de kamers voorzien van een frisse look. Je merkt; het ontbreekt de zakelijke gast aan niets!"



 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers