Nieuw boek voor eventplanners

26-8-2013

Hoe organiseer je een geslaagd evenement? Dat ontdek je in het nieuwe boek EVENTS² van Kevin Van der Straeten.

Bij de organisatie van feesten en evenementen komt heel wat kijken. Zelfs bij de meest ervaren organisatoren loopt het nog wel eens goed fout. Het boek EVENTS² zit dan ook vol praktische tips en handige checklists die je helpen om niets over het hoofd te zien, met oog voor de kleinste details.

Deze vernieuwde editie bevat nieuwe topics die je als organisator niet mag missen. Denk aan 'groene events' en 'hybride events'. Maar ook ROI, evenementenlogistiek, marketing, veiligheid en creatieve business modellen komen uitgebreid aan bod. Alle andere hoofdstukken werden volledig herzien en kregen een update.

EVENTS² is een leidraad voor alle aspecten die bij de organisatie van evenementen, congressen en feesten komen kijken: van de voorbereiding tot het evenement zelf en de evaluatie achteraf. Het boek zit vol praktische tips en handige checklists voor zowel zakelijke events als privé feesten. EVENTS² kwam tot stand met medewerking van tientallen professionals uit de eventsector en docenten eventmanagement.

Je kan het boek EVENTS² online bestellen via de webshop van evenplanner.nl / be.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers