Nieuw & exclusief bij AAA2010: Jim van der Zee

05-4-2018

Jim van der Zee leerde al op jonge leeftijd zingen en gitaar spelen. Hij werd geïnspireerd door zijn vader en de muziek die thuis gedraaid werd. Nummers van onder andere Ray Charles, Bruce Springsteen, Leonard Cohen, Bob Dylan en Paul Simon vormen tot de dag van vandaag de basis van zijn muzikale bestaan en dat hoor je terug in zijn muziek.

Sinds dit jaar mag Jim zich winnaar van The Voice of Holland noemen! Direct na het winnen van deze titel richtte Jim zich op zijn eerste album, die afgelopen vrijdag werd uitgebracht. Het debuutalbum heeft als titel 'Where I Come From' en werd gelanceerd tijdens een perspresentatie in de ADAM Toren. Slechts vijf weken na zijn avontuur bij 'The Voice' weet Jim al een volledig album uit de grond te stampen.

Jim is te boeken voor een solo-optreden, met combo of als gastsolist. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor optredens 'op maat': van een optreden met zijn live band tot groot symfonisch orkest. Jim speelt prachtige vertrolkingen van zijn muzikale helden en zijn optredens zijn uitermate geschikt als muzikaal intermezzo tijdens bijvoorbeeld een (gala)diner, product-introductie of evenementen in theatersetting.

Jim van der Zee is vanaf nu exclusief te boeken bij AAA2010 voor besloten* boekingen.

* Besloten: geen kaartverkoop - publiek op uitnodiging - geen media en/of promotie
 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers