Nieuwe kennispartner Xpedite helpt leden CLC-VECTA met AI

19-8-2024

CLC-VECTA, het kennis- en inspiratieplatform voor de live communicatiebranche, gaat samenwerken met Xpedite, een specialist in praktische AI-oplossingen. Eén van de doelstellingen van CLC-VECTA is het helpen professionaliseren van haar leden en de gehele branche. Generatieve AI biedt bij uitstek kansen om efficiënter en professioneler te ondernemen. Door de samenwerking met Xpedite biedt de vereniging haar leden de mogelijkheid om optimaal te profiteren van deze nieuwe technologie.

Afbeelding met Menselijk gezicht, kleding, persoon, muurAutomatisch gegenereerde beschrijving

Dineke Philipse en Jesper Tuinman (managing director Xpedite) bij de ondertekening


Als onderdeel van deze samenwerking zal Xpedite in het najaar van 2024 een reeks van workshops verzorgen. In deze praktische workshops leren CLC-VECTA leden de opkomende technologie begrijpen en toe te passen in hun dagelijkse werkzaamheden.  

De workshops bieden zowel theoretische kennis als praktische handvatten en zijn toegespitst op de dagelijkse praktijk, waardoor deelnemers leren om generatieve AI op een zinvolle manier in te zetten binnen hun werkzaamheden. 

Dineke Philipse, verenigingsmanager CLC-VECTA: "Het is niet de vraag of, maar wanneer je AI-tools gaat integreren in je organisatie. We zijn heel blij met Xpedite als kennispartner om ons en onze leden daarbij te ondersteunen. Onder andere met een serie workshops dit najaar, exclusief voor leden, en de implementatie van AI in onze eigen bureauorganisatie." 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers